Tidigare aktiviteter

Våren 2015

Vi har haft två föreställningar i samarbete med KariN (Kulturarrangörer i Norrköping).

Lördagen den 14 mars visades ”Älskade Elvis” Panikteaterns föreställning om drömmar och krass verklighet, om vad vi ville och hur allting blev och Elvis Presleys musik.

Lördagen den 11 april gavs ”Alla heter Allan” en berättelse om oväntad vänskap, allvar och humor i en charmig blandning.

Tre barn- och familjeföreställningar har visats under våren: ”Superhjältarna”, ”Lilla Trams” och ”Årstiderna”.

Fredagen den 6 mars genomfördes en jazzkväll med Predas sextett.

 

Hösten 2014

Vi hade två föreställningar i samarbete med KariN (Kulturarrangörer i Norrköping).

Söndagen den 26 oktober var det ”Tag det rätta, tag Cloetta”. En musikalisk berättarresa genom 50- och 60-talen, uppföljaren till ”Ta´t lugnt, ta en Toy”. Ensemblen fick spela för ett fullsatt Folkets Hus, över 100 personer kom.

Lördagen den 15 november gavs ”Femtio, frånskild och förvånad” en mänsklig humorföreställning av och med komikern Martin Svensson.

Vi har haft barnteater vid tre tillfällen: ”Ivar, Knutte och katten”, ”Klumpekloss”  och ”Mumindalen”.

Våren 2014

I samarbete med KariN: ”Grymt galet” med bland annat Carina Perenkranz och Pontus Helander i en relationskomedi. Även denna gång var det fullsatt i Folkets Hus.

Barnteater vid två tillfällen under våren: ”Doktor Kling och syster Violin” och ”Hitta hem”.

Hösten 2013

Vi har inlett ett samarbete med KariN (Kulturarrangörer i Norrköping) och det har medfört att vi haft flera olika föreställningar under hösten.

Först ut var Carina Perenkranz som framförde ”Shirley Valentine” den 6 september.  Det blev succé: ca 100 personer kom och det var god stämning i lokalen.

I oktober hade vi föreställningen ”Ta´t lugnt ta en toy” som var en nostalgitripp för de som växte upp på 50-60-talet. För att ytterligare spinna på trenden serverades korv med mosbricka och kaffe med radiokaka i pausen. Även denna gång hade vi ca 100 åskådare i salongen.

I november framförde Pia-Karin Helsing sin föreställning ”Med små, små steg” som handlar om hur det är att lämna Jehovas vittnen. Berättelsen framfördes med sång och Cello. Efter föreställningen serverades kaffe och det gavs möjlighet att ställa frågor till Pia-Karin. Ca 40 personer slöt upp denna fredagkväll.

Vi har också haft ett antal barnteatrar med varierande uppslutning.